A MAOOSZ által biztosított kedvezmények a Szövetség tagjai számára PDF

Kedves Tagtársaink!

A Magánorvosok Országos Szövetsége (MAOOSZ) együttműködő partnereivel kötött megállapodások alapján tagjai számára a lentiekben felsorolt kedvezmények igénybe vételének lehetőségét biztosítja.

Kedvezményeinkről folyamatosan tájékozódhatnak a Szövetség honlapján, a következő webcímen: http://www.maoosz.hu/kedvezmenyek

Tagjaink számára biztosított kedvezményeink körét folyamatosan igyekszünk bővíteni, a kedvezmények természetesen újonnan belépő Tagtársaink által is igénybe vehetők, belépési nyilatkozat szintén letölthető a MAOOSZ honlapjáról (http://www.maoosz.hu )

Felhívjuk Tagtársaink szíves figyelmét, hogy kedvezményeinket kizárólag a MAOOSZ tagdíjtartozással nem rendelkező, teljes jogú (rendes) tagjai vehetik igénybe. A kedvezményre való jogosultság igazolása az azt igénybe venni szándékozó tag kötelessége, és vagy a MAOOSZ által az adott évre kibocsátott tagsági kártyával, vagy a tagság írásbeli igazolása alapján történik, melyet a MAOOSZ Titkárságán igényelhetnek az érdeklődők:


Magánorvosok Országos Szövetsége Titkársága

1135 Budapest, Kerekes u. 9. V/7.

Tel: 06 1 787-5671, fax: 06 1 239-0349
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Web: www.maoosz.hu


Rendezvényeken, kongresszusokon való részvétel kedvezményei:


A MAOOSZ által szervezett rendezvényeken, kongresszusukon a Szövetség tagjai kedvezményes regisztrációs díj ellenében vehetnek részt, a részletes részvételi feltételeket a rendezvények meghirdetésekor közöljük.

 

 

MAGYAR ORVOS lapelőfizetés és kreditpontos online továbbképzés

A Magánorvosok országos Szövetségének tagjai és a Bőrgyógyász Info olvasói 30 %-os kedvezménnyel juthatnak hozzá a MAGYAR ORVOS című folyóirathoz, az újság előfizetői a kapcsolódó online kreditpontos tanfolyam elvégzésével (a  vonatkozó online teszt kitöltésével) félévente 20 kreditpontot szerezhetnek. A kedvezmény igénybe vételéhez szükséges kedvezmény kódot a MAOOSZ tagdíj hátralékkal nem rendelkező tagjai titkárságunkról kaphatják meg ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ).

További részletek ITT.

 

 

Mobil szolgáltatások kedvezményei 

 

Beszéljen rendkívül kedvező mobil percdíjakkal, és a csoporton belül kollégáival, családtagjaival akár 0 Ft percdíjjal!

 

A Magyar Telekom Nyrt. (T-Mobile) és a Magánorvosok Országos Szövetsége (MAOOSZ), valamint a Magyar Magánbőrgyógyászok Közhasznú Egyesülete (MMKE) között létrejött megállapodás alapján utóbbi két szövetség tagjai jogosultak kedvezményes mobil telefon készülék és mobiltelefon, valamint mobil internet előfizetés vásárlására a továbbiakban részletezett feltételek szerint.

 

A kedvezmény a T-Mobile hazai értékesítési hálózatában vehető igénybe a két szövetség teljes jogú, tagdíj elmaradással nem rendelkező tagjai számára.

A szerződéskötéshez szükséges dokumentációt és igazolásokat a jogosultság ellenőrzése után a MAOOSZ Titkárságán igényelhetik a tagok:

 

Magánorvosok Országos Szövetsége Titkársága

1135 Budapest, Kerekes u. 9. V/7.

Tel: 06 1 787-5671, fax: 06 1 239-0349

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

További információk elérhetőek a SZOLGÁLTATÓ honlapján, üzlethálózatában és a 1430-as telefonos ügyfélszolgálaton. 

 

T-Mobile kedvezmények és az igénybe vétel feltételei

 

 

INDESIT és ARISTON háztartási gépek vásárlási kedvezményei


Részletes információ, egyéb információk ITTDIGITAL IDENTITY AGENCY MAGYARORSZÁG TANÁCSADÓ KFT.

Digitális identitás tervezés, tanácsadás, online megjelenés és digitális káresemények, jogsérelmek menedzsmentje, MAOOSZ tagok számára jelentős kedvezményekkel

Kapcsolattartó, az érdeklődők számára információt nyújtó személy neve, elérhetősége:

Csókay Ákos, ügyvezető igazgató

telefon: 06-70-313-9099

e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Ajánlattevő szolgáltatásairól további információ a következő honlapról kapható: www.digitalidentityagency.hu

További részletek a kedvezményről itt. 

 
 

MOK Doktor orvosi felelősségbiztosítási csomag

A MOK Komplex Pénzügyi Tanácsadó Kft, melynek tulajdonosa a Magyar Orvosi Kamara, a tagok számára teljes körű pénzügyi szolgáltatást nyújt. Ennek keretén belül kínál az orvosoknak egyedi szakmai felelősség biztosítást! A MAOOSZ tagjai számára a MOK Doktor orvosi felelősségbiztosítási csomag mindenkori díjszabásából további 10% kedvezményt biztosít! A kedvezmény igénybevételéhez igazolás szükséges, melyet a MAOOSZ Titkársága állít ki tagdíj hátralékkal nem rendelkező, jogosult tagjai számára.

Elérhetőségünk:   Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. és a 06-1/301-0804.

Bővebb információért látogasson el az alábbi honlapra: www.mokkomplex.hu

 

 

Szakmai felelősségbiztosítás és egyéb biztosítások kedvezményei

 

Az Allianz Hungária Zrt. vállalja, hogy biztosítási termékei körében az alábbi kedvezményeket nyújtja a MAOOSZ tagjai számára:

A MAOOSZ és a Biztosító megállapodásának aláírását követően megkötött Egészségügyi szolgáltatók felelősségbiztosítása termékének díjából 10% engedményt ad a szükséges technikai feltételek fennállása esetén
A tarifális alapdíjhoz viszonyított kedvezmény mértéke egyéb biztosítási termékek esetében a MAOOSZ és a Biztosító megállapodása aláírásának időpontjában:

  • Allianz Otthonbiztosítás: 15%
  • Allianz Casco: 10%
  • Allianz Cégmester Vállalkozásbiztosítás 10%

Részletes tájékoztató, egyéb információk ITT!

 

 

Banki/hitelintézeti szolgáltatások kedvezményei:

 

A Magánorvosok Országos Szövetsége (MAOOSZ) és az UniCredit Bank Hungary Zrt. között létrejött együttműködési megállapodás alapján a MAOOSZ magánszemély tagjai és kisvállalati ügyfélkörbe tartozó vállalkozásaik kedvezményes kondíciókkal vehetnek igénybe számlavezetési szolgáltatást, ehhez kapcsolódóan bankkártya-szolgáltatást, valamint meghatározott kölcsönöket, kisvállalati hiteleket, és elektronikus banki szolgáltatásokat. A kedvezményeket -tagsági viszonyuk fennállása alatt- kizárólag a MAOOSZ tagdíjtartozással nem rendelkező, teljes jogú (rendes) tagjai vehetik igénybe. Az igazolást a tagdíj elmaradással nem rendelkező tagok részére a Szövetség Titkársága adja ki a tag kérésére, az ügyintézéshez való beszerzése a tag kötelessége. A tájékoztatás nem teljes körű, a szerződéskötéskor hatályos kondíciókat, a tagság igazolásához és a banki adatkezeléshez szükséges nyilatkozatokat a kiegészítő információk között olvashatják, a mindenkori egyéb szerződéses feltételekről az Unicredit Bank Hungary Zrt. bankfiókjaiban tájékozódhatnak az érdeklődők. 

 

Részletes tájékoztató, egyéb információk ITT!

 

Személygépkocsi vásárlás:


A Volvo Autó Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 10 % kedvezményt nyújt a MAOOSZ tagjai részére a mindenkori érvényes regisztrációs adó nélküli bruttó listaáraiból új gépkocsi vásárlásakor az alábbi modellekre:

Volvo C30 1.6, 1.6D, 1.8, 2.0, 2.4, T5, 2.0D, D5, C70 összes modell, S40/V50 1.6, 1.6D, 1.8, 2.0, 2.4, T5, 2.0D, D5, S60, illetve az alábbiak összes modellje: V70, S80, XC60, XC90.

Akciós modellekre a fenti kedvezmény nem érvényes. Akciós modellek esetén a Volvo egyedi kedvezményeket nyújt. Részletekről érdeklődni a Volvo márkakereskedésekben lehet.

 

Szakkönyvvásárlás kedvezményei:

 

 

A Medicina Könyvkiadó 20% kedvezményt nyújt a MAOOSZ tagjai részére minden saját megjelenésű könyvének árából. Igénybe vételi lehetőség helye: a  Medicina Könyvkiadó márkaboltjai. Ajánlattevő szolgáltatásairól információ a következő honlapról kapható:

 

www.medicina-kiado.hu. Kapcsolattartó, az érdeklődők számára információt nyújtó személy neve, elérhetősége: Farkasvölgyi Frigyesné 06-1-331-0781,  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  

 

Ambuláns járóbeteg ellátásban használható szoftver:

 

A Praxis Medical System Kft. a MAOOSZ tagjai részére az általa fejlesztett és több száz magánorvosi rendelőben (hazai magánklinikákon) üzemeltett, a felügyeleti hatóság által minősített (sz.:2972-5/2008) „Magán Praxis Orvosi Ambuláns Rendszer” szoftver árából, ill. a hozzá kapcsolódó rendszerkövetés/felügyelet éves díjából a szoftver magánrendelői alkalmazása esetén a következő kedvezményeket biztosítja azon magánorvosok részére, akik új megrendelői a szoftvernek, és a rendszerkövetésre is szerződést kötnek az ajánlattevővel:

- a fenti szoftver magánrendelői alkalmazása esetén a szoftver árából (Bruttó: 30.000 Ft) 50% (bruttó 15.000 Ft)

- a szoftver éves átalánydíjából (Bruttó: 5.000Ft/hó) 15.000 Ft engedményt biztosít szerződött magánorvos partnerei számára.

 

Igénybevételi lehetőség helye: Szerződött magánorvos rendelője

Ajánlattevőről információ a következő honlapon található: www.praxisnet.hu

Kapcsolattartó, az érdeklődők számára információt nyújtó személy neve, elérhetősége:

Markovics Gyula irodavezető, mobil: 30/9584-612

 

 

Call Centeres és on-line webes előjegyzés szolgáltatás – kedvezménnyel 

 

direktdoki

 

A www.direktdoki.hu szolgáltatás havi díjából - az első 12 hónapban   – 15% kedvezmény!

Célunk az adminisztratív terhek csökkentése és a korszerű elektronikus beutalási rendszer biztosítása a magán diagnosztikai központok felé. Élőhangos telefonos asszisztencia – saját hívószámmal.

 

Részletek és további információk kérése ITT!

 

 

 

 

 

A magánorvosi praxisok online marketing tevékenységét segítő kedvezmények

 

H2Online Kft. által készített és beüzemelt Magánorvosi Weboldal Csomag egyedülálló, innovatív fejlesztései, hasznos alkalmazásai, többletszolgáltatásai hatékonyan segítik a magánorvosi praxisok jobb megismertetését a potenciális betegekkel.

A MAOOSZ és a  H2Online Kft. által kötött megállapodás alapján a Szövetség tagjai 10 % kedvezményt kapnak a Magánorvosi Weboldal Csomag árából.

Bővebb információ, online megrendelési lehetőség: http://www.h2online.hu/maganorvosi-weboldalak

Kapcsolattartó, az érdeklődők számára információt nyújtó személy neve, elérhetősége:

Hajdu Tamás, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , +36 30 501-2242

 

 

Hardver és egyéb elektronikai eszközök, szoftverrel és online szolgáltatásokkal kapcsolatos kedvezmények:


Dóczy.hu Kft.

A Dóczy.hu Kft a MAOOSZ tagjai számára netto 5% kedvezményt nyújt az általa forgalmazott termékek vásárlása esetén:

- HDI Dune médialejátszók (Szórakoztató elektronika)

- Synology NAS (Adattároló eszközök)

- Y-Cam kamerák (Megfigyelő eszközök)

- XTZ audio (High-end audio eszközök)

 

Ajánlattevő előbbieken túl 10% kedvezményt biztosít informatikai szolgáltatásainak igénybe vétele esetén:

- A forgalmazott termékek üzembe helyezése, telepítése, szaktanácsadás

- Weboldal tervezés, kivitelezés, banner készítés, weboptimalizálás

- Informatikai hálózatfelügyelet

 

Igénybe vételi lehetőség helye: 1038 Budapest, Pusztadombi köz 12, Dóczy.hu webshop

Ajánlattevő szolgáltatásairól információ a következő honlapról kapható:

http://webshop.doczy.hu, http://www.doczy.hu

Kapcsolattartó, az érdeklődők számára információt nyújtó személy neve, elérhetősége:

Dóczy Ferenc, +361 243-32-40 , 0620-9365-840 ,  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Axico Kft.

Az Axico Kft és az Olympus Mintabolt által forgalmazott Olympus termékekből és az Axico Kft. által forgalmazott Nikon termékekből, a mindenkori végfelhasználói árból 5% kedvezményt biztosít. Igénybe vételi lehetőség helye:

-Axico Kft.1139 Budapest, Frangepán u.11.

-Olympus Mintabolt 1074 Budapest, Dohány u. 67.

Ajánlattevő szolgáltatásairól információ a következő honlapról kapható: www.axico.hu/arlista, www.olympusmintabolt.hu

Kapcsolattartó, az érdeklődők számára információt nyújtó személy neve, elérhetősége:

Balogh Zoltán, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , +36-1-450-2970, +36-20-932-4381

Előbbieken túl a www.maganorvosok.hu weboldalon az „Ajánlatok orvosoknak” menüpont alatt szereplő informatikai eszközök feltüntetett árából ajánlat tevő 5% kedvezményt biztosít.

Kapcsolattartó, az érdeklődők számára információt nyújtó személy neve, elérhetősége:

Sándor Károly, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , +36-1-450-2970, +36-20-910-4303

 

Márkás és divat órák vásárlási kedvezményei:


Az OMEGA BUTIK ingyenes VIP tanácsadást és egyedi kedvezményt biztosít az általa forgalmazott OMEGA órák vásárlása esetén a MAOOSZ tagjai számára.

Igénybe vételi lehetőség helye:

OMEGA BUTIK 1061 Budapest, Andrássy út 18.

Nyitva tartás: H-P: 10.00-18.00, SZo: 10.00-14.00

Érdeklődni a 0670-383-1358-as telefonon lehet.

Web: www.kzm.hu


A MÁRKÁS ÓRÁK ÜZLETE ingyenes VIP tanácsadást és egyedi kedvezményt biztosít az általa forgalmazott márkás és divat órák vásárlása esetén a MAOOSZ tagjai számára.

Forgalmazott fontosabb márkák: OMEGA, BREITLING, TAG HEUER, LONGINES, TISSOT, EMPORIO ARMANI, MICHAEL KORS, FOSSIL, DKNY, DIESEL, ADIDAS.

Igénybe vételi lehetőség helye:

MÁRKÁS ÓRÁK ÜZLETE, WESTEND BEVÁSÁRLÓKÖZPONT (I. emelet, Lechner Ödön krt. 9-11.)

Nyitva tartás: H-SZo: 10.00-21.00, V: 10.00-18.00

Érdeklődni a 0670-383-1359-es telefonon lehet.

Web: www.kzm.hu

 

 

Szállodai szolgáltatások:


Hotel Azúr, Siófok

A Hotel Azúr Szállodaipari Zrt.15 % kedvezményt biztosít a MAOOSZ tagjai részére az általa üzemeltetett Hotel Azúr Wellness és Konferencia szálloda honlapján (www.hotelazur.hu) megjelentetett csomagárakból.

Igénybe vételi lehetőség feltétele: A kedvezmény előzetes foglalás esetén, maximum 2 szoba egyidejű foglalására érvényes a szálloda szabad kapacitásainak függvényében.

Ajánlattevő szolgáltatásairól információ a következő honlapról kapható: www.hotelazur.hu

Kapcsolattartó, az érdeklődők számára információt nyújtó személy neve, elérhetősége:

Sternócky Balázs, 84/501-416, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.